Öppen kökslösning

Från entrén kommer vi in till köksavdelningen med vitt kakel, gråa skåp och luckor från Vedum och induktionshäll samt inbyggda, integrerade och rostfria vitvaror från Siemens. Den antracitfärgade bänkskivan matchar den grå kulören i köket och LED-spottar under skåpen ger ett behagligt ljus.

Genom den öppna planlösningen smälter köket samman med vardagsrummet och den gröna balkongen (eller balkongerna, beroende på lägenhetsstorlek) till en stor och inbjudande social yta.

I samtliga lägenheter kan du välja till vårt flexibla Smarta hem-koncept Uppkopplat som ger dig de senaste tekniska lösningarna för ett ännu bekvämare och säkrare boende. Välj själv hur mycket eller lite du vill ha. Allt installerat och klart utan bekymmer för dig.

Badrum och wc

Den grå linjen fortsätter via skåp och luckor från Vedum i wc/dusch/tvättavdelningen, där de större lägenheterna har tvättmaskin och torktumlare – för de mindre lägenheterna är den gemensamma tvättloungen standard med möjlighet att välja till en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Ett boende för alla

Green Hub erbjuder ett boende för de flesta behov: från ettor på 24 m² till de fyra radhusliknande etagelägenheterna på upp till 125 kvm och såklart – de upp till 135 m² stora penthouselägenheterna på fem rum och kök med takterrasser och magnifik utsikt högst upp i huset.